Våre serverings- og spisesteder på Lompensenteret

Serveringssteder - toppbilde
Velkommen til våre serveringssteder på Lompensenteret

På Lompensenteret har vi en rekke flotte serveringssteder, les mer om de under.

Ønsker du å spise lunsj eller middag ute en dag så har vi på Lompensenteret en rekke flotte serveringssteder!

SAENPHET THAI

Utforsk smaken av Thailand med Saenphet Thai! Vår restaurant på Lompensenteret tilbyr autentiske thailandske retter til å nytes på stedet, som takeaway eller for catering. La deg friste av vårt varierte og smaksrike utvalg av retter, perfekt for enhver anledning. Vi tilbyr også take-away. Våre kontaktinfo finner du her.

Saenphet
Saenphet
Saenphet serverer thailandske retter av høy kvalitet

FRUENE

Fruene er en kafé og hyggelig møteplass. Vi lager alt av kaker og mat selv. Her finner du også et utvalg av sjokolade og garn. Vi har også et bredt gaveutvalg som servise og lokalproduserte såper.

Vi er kjent for våre gode sandwicher, supper, paier og lekre salater! Og selvsagt de nydelige kanelboller som må nytes når du måtte ønske det. Vi kan også levere mat til bedrifter.

Fruene
Kanelboller Fruene
Fruene
Alt av kaker og mat som serveres lages hos Fruene.

KARLSBERGER PUB

Karlsberger Pub – bedre kjent som KB – er en liten og innholdsrik pub. Vi har et av Europas (kanskje verdens) beste utvalg av armagnac, whisky og cognac. Med over tusen forskjellige ulike sorter av edle dråper, skulle det være noe å finne for enhver smak.

Vi serverer selvsagt også øl fra byens lokale bryggeri, og har et rikt utvalg av samt et godt cocktailkart. Se våre åpningstider her.

Karlsberger Pub
Interiør og design er inspirert av gruvevirksomheten
Karlsberger Pub
KB har et rikholdig utvalg

STATIONEN

Vi er en restaurant som serverer god tradisjonsrik norsk mat samt internasjonale retter. Alt er hjemmelaget med stor omtanke, og servert på originalt vis. Vi har en bred og variert meny bestående av både lunsj- og middagsretter, og en rullerende dagens meny basert på norsk husmannskost.

Stationen har valgt sitt navn og design etter en viktig periode i Svalbards historie; nemlig hvalfangertiden fra tidlig 1600-tall og fram til slutten på 1700-tallet. I denne perioden rettet store deler av Europa øynene mot Svalbard, og de verdiene det marine livet her oppe kunne tilby. Det ble opprettet «hvalfangerstasjoner» på store deler av øya, og det er herfra vi har hentet navnet Stationen. I vår design og vårt uttrykk ønsker vi å formidle noe av denne storhetstiden. Og ja, vi har selvsagt også hval på menyen!

Ta gjerne kontakt med oss her!

Stationen
Stationen